fbpx
11-jarige jongen geëlektrocuteerd tijdens lockdown in Zuid-Afrika

GFC NIEUWS- Een 11-jarige jongen is om het leven gekomen nadat hij tijdens het spelen in de tuin struikelde over een stroomkabel van een generator.

Het slachtoffer werd geëlektrocuteerd. Hij overleed aan zijn verwondingen.

Het tragisch ongeluk vond deze week plaats in Heidelberg in Gauteng Province, Zuid- Afrika. De 11-jarige Pedre was met zijn zusje (5) aan het spelen in de tuin, toen het noodlot toesloeg.

De hulpdiensten werden direct gealarmeerd. Pedre werd naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed enkele uren daarna aan zijn verwondingen.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.