fbpx

11- jarig meisje pleegt zelfmoord nadat haar 66- jarige verkrachter vrijgelaten werd

GFC NIEUWS- Een 11-jarig meisje stierf nadat ze maandag had geprobeerd een einde aan haar leven te maken, slechts enkele weken nadat haar beschuldigde verkrachter op borgtocht was vrijgelaten.

Meisje11 | GFCAnnaliesse Ugle (foto) stierf dinsdag in het Perth Children’s Hospital in Australië na een zelfmoordactie een dag eerder. Ze werd daarbij omringd door ongeveer 100 zeer verdrietige dierbaren, meldt WA Today.

Haar vermeende misbruiker werd verrassend genoeg op borgtocht vrijgelaten, ondanks hij onder meer beschuldigd wordt van het vier keer seksueel penetreren van het weerloze kind. Annaliesse woonde in de buurt van haar vermeende misbruiker ten zuidwesten van Perth in West-Australië.

OOK INTERESSANT
25-jarige bromfietser daags na aanrijding overleden in ziekenhuis

De moeder van het overleden meisje is volgens de media in dat land ontroostbaar.

“Mijn dochter was bang voor een roofdier en ze is nu niet meer bij mij en hij loopt rustig vrij rond.” Anderen die het kindslachtoffer hebben gekend zeggen dat ze een heel slim en vrolijk meisje was. “Ze heeft dit niet verdiend, dit is niet eerlijk”, menen ze.

De moeder wil nu vechten voor betere wetgeving zodat mannen die beschuldigd worden van verkrachting, niet meer zo makkelijk op borgtocht vrij kunnen komen.