fbpx
106 passagiers en 11 bemanningsleden aan boord vlucht PY993 SLM

GFC NIEUWS- Vrijdagavond om 21.00 uur landde vanuit Amsterdam vlucht PY993 van de SLM uitgevoerd door EVELOP AIRLINES op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven. Aan boord bevonden zich 106 passagiers en 11 bemanningsleden.

Blijkens bekomen informatie zat er 1 passagier aan boord die de symptomen vertoonde van COVID-19, meldt de PR van de SLM.

Deze passagier is door gezondheidsautoriteiten ( Port Health ) afgevoerd van boord en daarna per ambulance vervoerd naar het Wanica Ziekenhuis alwaar deze aan de COVID-19 test is onderworpen.

Intussen zijn voor passagiers en bemanningsleden de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen en blijven deze aan boord totdat de testresultaten bekend zijn. Dit conform het protocol van het NCCR en Port Health.

De SLM doet er alles aan om het welzijn van passagiers en bemanningsleden te waarborgen. Zodra er meer informatie beschikbaar is wordt dat bekendgemaakt.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…