fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

10 nieuwe gecertificeerde tenniswedstrijdofficials

De Surinaamse tenniswereld beschikt over 10 nieuwe officials die wedstrijden mogen helpen leiden. De nood was hoog om toernooien zoveel als mogelijk professioneel te begeleiden, maar door de schaarste aan officials toen, moest de Surinaamse Tennisbond (STB) het beperken tot het begeleiden van de finales.

Vooral aan lijn umpires was er een schaarste, waardoor een chair umpire niet door een team van hulprechters kon worden bijgestaan.

De STB organiseerde in februari dit jaar de cursus waaraan 12 participanten deelnamen. Uiteindelijk haalden 10 succesvol de eindstreep. Afgelopen vrijdag kregen ze hun certificaten uitgereikt uit handen van de tutor, John Goede en de voorzitter van de STB, Diego van der Zwart.

OOK INTERESSANT
OW wil extra SRD 75.000.000 voor aflossing schulden

De geslaagden zijn Diego van der Zwart, Ricardo Vos, Stanley Miranda, Patrick de Vries, Patrick Balram, Timothy Wijngaarde, Sharon Mac Donald, Judith Luijken, Suzanne Dekkers en Dick Wesenhagen.