fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

10-jarige jongen aangereden door dronkaard

De 10-jarige Rocinio D. werd afgelopen zaterdag met zware letsels door de politie van Rijsdijk op de berm langs de Meursweg aangetroffen. De jongen werd aangereden door een dronken autobestuurder die na de aanrijding doorreed en het slachtoffer in hulpeloze toestand achterliet.

Rocinio liep samen met een familielid aan de linkerzijde van de berm toen hij werd aangereden. Het jongetje werd met een zware verwondingen aan het hoofd met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij is voor medische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting.

Terwijl de politie bezig was met het onderzoek kreeg zij een tip dat de vermoedelijke autobestuurder zich op zijn werkplaats bevond. De politie deed de plek aan en trof de 44-jarige autobestuurder Marciano T. aan die bezig was bloedsporen weg te wassen van het voertuig. In eerste instantie ontkende hij iemand te hebben aangereden, maar kwam later op zijn verklaring terug.

OOK INTERESSANT
Vissers gaan elkaar te lijf met kapmessen en houwers

Doordat de bestuurder het slachtoffer in hulpeloze toestand achterliet en vermoedelijk onder invloed heeft deelgenomen aan het verkeer, is hij in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

De politie van ressort Rijsdijk heeft het onderzoek in deze zaak overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.(GFC)