fbpx
1 verdachte aangehouden voor drugs in limonadesiroop

Uit de 400 dozen met flessen stroop heeft de Narcotica Brigade 17 flessen aangetroffen waarin hoogstwaarschijnlijk cocaïne is verwerkt.

In verband met dit onderzoek is al een aanhouding verricht. Die verdachte is intussen in verzekeringstelling.

Volgens informatie van de politie gaat het om een man. De identiteit van de persoon wordt nog niet prijsgegeven.

De Port Control Unit (PCU) droeg op dinsdag 7 april een container met 400 dozen met cola en markoesastroop over aan de afdeling Narcotica Brigade. In elke doos zitten 24 flessen stroop.

De overdracht vond plaats op grond van het vermoeden dat in de stroop cocaïne verwerkt was.

De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.