fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

1.000 senioren vieren “groene kerst”

De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft maandag met 1000 senioren, voornamelijk uit eigen gelederen, kerst gevierd in Grun dyari. Menigeen was gestoken in de kleur van de partij.

De voorzitter van de NPS, Gregory Rusland, sprak in zijn kerstboodschap over de geboorte van Jezus Christus. Verder zei hij dat de kerstperiode een tijd van vreugde, hoop en bezinning is.

Rusland gaf ook aan dat dit jaar voor velen een bijzonder moeilijk jaar is geweest. “Laten we proberen deze periode van het jaar een vrolijke sfeer te creëren. Niemand gaat het beter voor ons maken. We gaan het zelf moeten doen. Wij moeten er zelf voor zorgen dat we Suriname beter maken” .

OOK INTERESSANT
OW start pilotproject ‘Het handmatig ophalen van kanalen’

2019 wordt een beter jaar voor de partij op weg naar de verkiezingen van 2020. Voorgangster, Sylvie Voorn opende met een krachtig gebed waarbij ze de fakkel, het symbool van de partij als lichtpunt aanhaalde.(GFC)