Home » Binnenland » Eerste Bigi Sma Dey te Asidonhopo

Eerste Bigi Sma Dey te Asidonhopo

Tuesday 17 September

 SNEL EEN PLATTERE BUIK!
 Slender You is een nieuwe effectieve behandeling om buikvet te verbranden!
 Slender You zorgt voor een ultra snelle natuurlijke vetafbraak!
Klik hier voor meer informatie.

Door Robin Rosario

PARAMARIBO – De eerste Bigi Sma Dey voor dit jaar is gestart te Asidonhopo in het Boven Suriname gebied. Minister Alice Amafo zei tijdens haar toespraak aan de seniorenburgers toe dat haar ministerie er niet alleen maar is om AOV te betalen aan de ouderen, maar ook om hen te gedenken voor de bijdrage die zij tijdens hun actieve arbeidsperiode hebben geleverd.

Granman Belfon Aboikoni van de Saramaccaners was met een kleine delegatie van het traditioneel gezag aanwezig. 1 oktober is de internationale dag van de seniorenburger. De komende weekenden zal de minister met haar team de Bigi Sma Dey in de andere districten bijwonen. Paramaribo is op 27 oktober aan de beurt.KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!