Home » Binnenland » Emmy Hart ingezegend tot pastor

Emmy Hart ingezegend tot pastor

Thursday 1 August

 SNEL EEN PLATTERE BUIK!
 Slender You is een nieuwe effectieve behandeling om buikvet te verbranden!
 Slender You zorgt voor een ultra snelle natuurlijke vetafbraak!
Klik hier voor meer informatie.

Door Robin Rosario

PARAMARIBO – Emmy Hart van stichting Rumas die zich bezighoudt met verwaarloosde en ontspoorde jongeren is ingezegend tot pastor. Dit geschiedde door de voorganger van de Bribi Ministries, Irma Gimmith-Woerdings.

“Ik heb niet voor die taak gekozen, maar het is God die mij heeft uitgekozen om die taak te vervullen”, zegt Hart. Zij is van huis uit leerkracht. Door een incident met een collega enkele jaren geleden is zij uit het onderwijs gestapt. Hart heeft zich vanaf toen beziggehouden met probleemjongens. Met de hulp van God zal de nieuwe pastor haar werkzaamheden voortzetten.KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!