Home » Binnenland » SASUR daagt Radio 10 weer voor de rechter

SASUR daagt Radio 10 weer voor de rechter

Monday 13 May

 SNEL EEN PLATTERE BUIK!
 Slender You is een nieuwe effectieve behandeling om buikvet te verbranden!
 Slender You zorgt voor een ultra snelle natuurlijke vetafbraak!
Klik hier voor meer informatie.

door Robin Rosario

PARAMARIBO – Prem Ramlal, voorzitter van SASUR, zal de rechter vragen om het kort geding tegen Radio 10 weer op de rol te plaatsen. Na de laatste keer voor de rechter te zijn geweest, heeft de magistraat partijen gevraagd met elkaar aan tafel te gaan. Volgens Ramlal heeft de directie van Radio 10 dit steeds uitgesteld.

Ramlal hekelt het dat terwijl Radio 10 het tekenen van een licentieovereenkomst uitstelt, zij wel actief meedoet aan een protestactie tegen SASUR. Hij ziet dit als ongehoord. Radio 10 is volgens hem illegaal bezig gebruik te maken van muziek die voorkomt in zijn repertoire.KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!