Home » Binnenland » RGB zal reorganisatie ondergaan

RGB zal reorganisatie ondergaan

Monday 13 May

 SNEL EEN PLATTERE BUIK!
 Slender You is een nieuwe effectieve behandeling om buikvet te verbranden!
 Slender You zorgt voor een ultra snelle natuurlijke vetafbraak!
Klik hier voor meer informatie.

door Robin Rosario

PARAMARIBO – Minister Ginmardo Kromosoeto van Ruimtelijke ordening, Bos- en Grondbeheer (RGB) geeft aan dat zijn ministerie een reorganisatie zal ondergaan. De sectie ruimtelijke ordening zal hierdoor beter kunnen functioneren.

Nagegaan zal worden waar er daadwerkelijk ruimte is om zo te komen tot een bestemmingsplan en beter gebruik van de vrije ruimten. Ook de sectie bosbeheer zal volgens de bewindsman aangepakt worden.KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!