Home » Binnenland » NDP-jongeren schenken pakketten aan moeders Weg naar Zee

NDP-jongeren schenken pakketten aan moeders Weg naar Zee

Sunday 12 May

 SNEL EEN PLATTERE BUIK!
 Slender You is een nieuwe effectieve behandeling om buikvet te verbranden!
 Slender You zorgt voor een ultra snelle natuurlijke vetafbraak!
Klik hier voor meer informatie.

door Robin Rosario

PARAMARIBO – NDP-jongeren hebben gisteren pakketten verdeeld aan moeders uit 50 gezinnen in het gebied Weg naar Zee. Sifra Fung A Loi, voorzitter van de NDP-jongeren, vertelt dat moeders de meest belangrijke personen zijn in het leven van een kind.

Niet alleen tijdens de groei of als tiener maar ook als volwassene. Veel volwassenen komen terug bij hun moeder om advies. De pakketten zijn gekocht door gelden van sponsors en contributie die de jongeren betalen.KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!