Home » Binnenland » Man bezweken aan steekverwondingen

Man bezweken aan steekverwondingen

Sunday 12 May

 SNEL EEN PLATTERE BUIK!
 Slender You is een nieuwe effectieve behandeling om buikvet te verbranden!
 Slender You zorgt voor een ultra snelle natuurlijke vetafbraak!
Klik hier voor meer informatie.

De 42-jarige Hesdy Simson is vanochtend zwaargewond aangetroffen aan de Kanhaistraat in het ressort van politie Latour. Simson bleek met een scherp voorwerp te zijn neergestoken. Zijn bovenlichaam vertoonde ettelijke steek verwondingen. Hij is met de ambulance vervoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, alwaar hij ten gevolge van de opgelopen verwondingen is overleden.

De recherche van het bureau Geyersvlijt is belast met het onderzoek in deze zaak. Zij die informatie hebben met betrekking tot deze zaak worden door de politie gevraagd die door te spelen aan de recherche van het bureau Geyersvlijt.KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!