Home » Binnenland » Emmy Hart ingezegend tot pastor

Emmy Hart ingezegend tot pastor


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

Door Robin Rosario

PARAMARIBO – Emmy Hart van stichting Rumas die zich bezighoudt met verwaarloosde en ontspoorde jongeren is ingezegend tot pastor. Dit geschiedde door de voorganger van de Bribi Ministries, Irma Gimmith-Woerdings.

“Ik heb niet voor die taak gekozen, maar het is God die mij heeft uitgekozen om die taak te vervullen”, zegt Hart. Zij is van huis uit leerkracht. Door een incident met een collega enkele jaren geleden is zij uit het onderwijs gestapt. Hart heeft zich vanaf toen beziggehouden met probleemjongens. Met de hulp van God zal de nieuwe pastor haar werkzaamheden voortzetten.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!