Home » Binnenland » Suriname krijgt fabriek voor wegwerpluiers

Suriname krijgt fabriek voor wegwerpluiers


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

Suriname Diaper Manufacturing N.V. Dit is de naam die de fabriek voor wegwerpluiers in Suriname zal gaan dragen. De Suriname Diaper Manufacturing, momenteel i.o. (in oprichting), houdt op dinsdag 11 juni aanstaande een presentatie in het KKF-gebouw aan de Kernkampweg.

Het gaat om een innovatief en opkomend bedrijf in Suriname, dat buitengewoon competitieve wegwerpluiers gaat produceren, verkopen en exporteren. Het bedrijf spreekt van een lucratieve industrie die de Surinaamse markt en de Caricom markt zal toetreden en haar bijdrage zal leveren aan economische welvaart en groei van ons land.

Tijdens de presentatie zal er een veelbelovend programma zijn, waar nationale en internationale vrouwelijk ondernemers met een topfunctie in de industrie aan het woord zullen komen en hun ervaring en ondersteuning voor dit project zullen uitspraken en delen.

Tijdens de presentatie zal men geïnformeerd worden over de opzet, prognose en wat de Suriname Diaper Manufacturing kan betekenen voor de groei en ontwikkeling van Suriname.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!