Home » Binnenland » DC Jurel geïnstalleerd

DC Jurel geïnstalleerd


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

Epauletten: De Deken van de DC's Roseliene Samsoedien, Wnd. Directeur van RO Jennefer Wachter-Jozefzoon en minister Stanley Betterson

De Caraïb Armand Jurel is door de minister van Regionale Ontwikkeling, de Deken van dc’s en waarnemend Directeur van Regionale Ontwikkeling op 1 juni j.l., de epauletten opgespeld. Deze plechtigheid heft plaatsgevonden te Apoera. Met deze handeling beschikt het bestuursresort Kabalebo over een eigen districtscommissaris. Jurel die van huis uit jurist is, heeft voornemens om zijn bestuur in dit ressort bijzonder strak te houden om te komen tot verdere bloei van dit gebied.

“Een ieder die in dit ressort schandalige of abangi achtige dingen willen doen, u bent gewaarschuwd,” gaf de nieuwbakken dc zelfverzekerd aan. Hij heeft in zijn speech getoond te willen gaan voor slagvaardigheid en Apoera waar hij gevestigd is, milieu- en toeristvriendelijk te maken. Volksgezondheid is voor hem een centraal gegeven om goed te kunnen werken in het ressort.

Kapitein C. Lewis van het dorp Apoera heeft in zijn speech aangehaald dat de gemeenschap van West Suriname weet dat de nieuwbakken DC geen toverstok heeft. Lesly Artist DNA-lid en voorzitter van de VIDS haalde aan dat zij staan achter de voordracht tot benoeming van deze DC.

Mini ziekenhuis voor Apoera

Volgens Jurel komt er een mini ziekenhuis in Apoera dat gefinancierd wordt door Greenheart. Dit is een samenwerking die door bemiddeling van het Streekziekenhuis Nickerie tot stand is gekomen. Ook een permanente arts voor Apoera is binnenkort een feit. Minister Stanley Betterson van Regionale Ontwikkeling riep alle actoren op om samen te werken. Minister Ramon Abrahams die de president vertegenwoordigde benadrukte evenzeer het belang van samenwerken.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!