Home » Binnenland » Radio FM GOLD presenteert vandaag “the mother’s day radio show”

Radio FM GOLD presenteert vandaag “the mother’s day radio show”


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

PARAMARIBO- Radio FM GOLD 92.7 FM presenteert in verband met Moederdag vandaag vanaf 6 uur ’s morgens “the mothers day” radio show. In deze uitzending worden er uitsluitend gouden hits afgedraaid, die allemaal betrekking hebben op moeder de vrouw. Deze uitzending is één der activiteiten in het kader van 3 jaar FM GOLD.

Later vandaag zullen sociaal zwakkere moeders blijgemaakt worden met goed gevulde geschenkpakketten. Het omroepbedrijf heeft dit jaar ervoor gekozen om de meeste moeders die in aanmerking komen en overigens woonachtig zijn in de verre districten, op deze frisse zondag thuis te bezoeken om de giften aan te bieden.

Roberto Ernst, Technical Director van FM GOLD zegt aan GFC nieuws dat er voor de komende periode meer van dergelijke projecten op stapel liggen. Voor Vaderdag is er ook al een verrassing in petto. Ernst roept alle jonge moeders, tienermoeders, meisjes als ook vrouwen op om zich te laten scholen.

“Laat het onderwijs niet alleen centraal, maar zeker op de eerste plaats staan in uw leven. Uw diploma is uw eerste man. Vrouwen moeten niets steeds afhankelijk blijven van een man”. Radio 92.7 FM GOLD wenst alle moeders een vreugdevolle en bezinningsvolle Moederdag toe en veel luister plezier tijdens de Radio Mothers Day Show.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!