Home » Binnenland » PSA nog heet hangijzer

PSA nog heet hangijzer


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

door Robin Rosario

PARAMARIBO – De wet Personen van Surinaamse Afkomst (PSA) is nog een heet hangijzer voor velen. Behalve de debatten die in DNA worden gevoerd, houdt ook de gemeenschap zich ermee bezig. Parlementariër Anton Paal, voorzitter van de Commissie van Rapporteurs in het parlement, gaf aan ABC een resumé van wat de bedoeling is van deze wet.

De panelleden gaven elk hun mening over de initiatiefwet die nu nog in behandeling is in het parlement. Als een rode draad werd in de discussies aangehaald welke status de Surinamer zal hebben als de wet wordt aangenomen. Paal verduidelijkte dat de wet geldig zal zijn om “die groep buitenlanders” de gelegenheid te geven zich vrij te mogen bewegen in het land. Zij mogen geenszins gezien worden als concurrenten.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!