Home » Binnenland » Pompgemalen functioneren goed

Pompgemalen functioneren goed


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

door Robin Rosario

PARAMARIBO – Volgens deskundigen van het ministerie van Openbare Werken ligt het niet aan de pompgemalen dat het overtollig water in diverse wijken niet vlot genoeg wordt weggepompt. Vele rioleringen zijn verstopt, waardoor het water niet snel doorstroomt om weggepompt te worden.

Michael Sallons voorzitter van de bond bij Sluizen en Gemalen vindt echter dat de oorzaak van het onder water lopen van Paramaribo Noord komt door het pompgemaal op de hoek van de Anton Dragtenweg en de Davids Simonsstraat. Die zou te hoog zijn gebouwd en treedt pas in werking wanneer het water een bepaalde hoogte heeft bereikt.

Sallons adviseert de regering de pomp af te breken en een nieuwe te bouwen die lager ligt.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!