Home » Binnenland » NDP verwent moeders van Livorno

NDP verwent moeders van Livorno


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

De NDP ressort- en districtsraad en het subafdelingsbestuur van Livorno hebben in het kader van Moederdag op 12 mei, afgelopen zaterdag, een evenement georganiseerd genaamd ‘Dag voor de Moeders van Livorno’. Hierbij zijn 100 lokale moeders verwend met pakketten.

Daarnaast bestond er de mogelijkheid voor aanwezigen om gratis zijn of haar bloeddruk te meten. De Districtscommissaris van Paramaribo Zuid-West was aanwezig en heeft zijn bloeddruk ook laten controleren. In hun toespraken haalden de voorzitters van het subafdelingsbestuur en de ressortraad, respectievelijk Claudia Maatsen en Bhagwanpersad Bhaggoe het belang van de Moederdag aan. DR-lid Hrishikesh Oemraw die namens de districtsraad het woord voerde, zei dat wegens beperkte middelen zij genoodzaakt waren om het aantal moeders te beperken tot maximaal 100.

Burgervader Mike Nerkust was tevreden met de wijze en de voortvarendheid waarmee te werk is gegaan en zij dat zij altijd op medewerking mogen rekenen van hem en zijn personeel.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!