Home » Binnenland » NDP-jongeren schenken pakketten aan moeders Weg naar Zee

NDP-jongeren schenken pakketten aan moeders Weg naar Zee


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

door Robin Rosario

PARAMARIBO – NDP-jongeren hebben gisteren pakketten verdeeld aan moeders uit 50 gezinnen in het gebied Weg naar Zee. Sifra Fung A Loi, voorzitter van de NDP-jongeren, vertelt dat moeders de meest belangrijke personen zijn in het leven van een kind.

Niet alleen tijdens de groei of als tiener maar ook als volwassene. Veel volwassenen komen terug bij hun moeder om advies. De pakketten zijn gekocht door gelden van sponsors en contributie die de jongeren betalen.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!