Home » Binnenland » Ingezonden: SASUR inderdaad een zure appel

Ingezonden: SASUR inderdaad een zure appel


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

De perikelen rond SASUR is voor de gemeenschap wel een zure appel aan het worden. Vanuit de regering wordt er alleen maar gepraat, maar geen maatregelen genomen. De vorige minister van Justitie & Politie zegt nu dat er wettelijke mogelijkheden zijn om het probleem SASUR direct op te lossen. De vraag is waarom hij dat drie jaar geleden toen hij nog aanzat niet heeft gedaan.

Toen al waren er problemen met SASUR. Men heeft hem negatief geadviseerd, maar hij zegt nu dat er met enkele wijzigingen de zaak is doorgevoerd onder controle van een Raad van Toezicht. Nu blijkt dat deze raad niet heeft gefunctioneerd en SASUR naar willekeur zijn plannen kon uitvoeren.

De SASUR-voorzitter heeft altijd beweerd alleen bij commerciële activiteiten op te treden, maar achteraf blijkt dat zij volgens horen zeggen ook bij niet commerciële activiteiten optreedt. Het zou wel kindonvriendelijk zijn als SASUR bij een kindersongfestival royalty’s eist van de organisatoren en onmenselijk als er bij een begrafenis men geld wil ontvangen voor muziek dat daar is afgedraaid. Maar enfin, de huidige minister van Justitie & Politie heeft in DNA verklaard dat zijn deskundigen bezig zijn met een Surinaamse oplossing.

Ik kijk ernaar uit. Wijlen mijn vriend Johnny Kamperveen zou zeggen: Time will tell!!!

Wet Ede

In de rubrieken ‘Ingezonden/ Aangeboden’ stelt GFC een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!