Home » Binnenland » DOE wil informatie over diasporabeleid regering  

DOE wil informatie over diasporabeleid regering  


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

door Robin Rosario

PARAMARIB – DOE-voorzitter Carl Breeveld wenst duidelijkheid over het diasporabeleid van de regering. Tijdens de openbare vergadering eerder deze week in DNA vroeg hij aan de regering hoe het staat met het diasporabeleid dat zij bij haar aantreden heeft aangekondigd. Breeveld meent dat de regering bepaalde verwachtingen bij de gemeenschap heeft gewekt. Echter is volgens het DNA-lid tot nu toe niet veel merkbaar.

Breeveld vroeg de regering om bij de implementatie van de PSA-wet rekening te houden met de mensen die altijd hier hebben gewoond, gewerkt en geproduceerd. Ook moet zij denken aan de jongeren die hier hebben gestudeerd en hun diploma’s en bul hebben gehaald in Suriname. “Concurrentie is goed”, zegt de parlementarier, maar het mag niet zo zijn dat die jongeren de hogere posities aan hun neus voorbij zien gaan door de wet van Personen met een Surinaamse Achtergrond (PSA).
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!