Home » Binnenland » Bestuur SASUR heeft on- en minvermogen kaart

Bestuur SASUR heeft on- en minvermogen kaart


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

door Robin Rosario

PARAMARIBO – Directeur Prem Ramlal van SASUR geeft in gesprek met de media toe dat hij en zijn echtgenote, die samen het bestuur van SASUR vormen, beschikken over een on- en minvermogen kaart van het ministerie van Sociale Zaken. Op de vraag of dat niet belachelijk is, geeft Ramlal aan dat hij geen salaris had, dus krijgt waarop hij recht heeft als Surinamer.

Ondertussen is Olga Heys als vertegenwoordiger van Buma/Stemra in Suriname om verhaal te halen bij Ramlal. SASUR mag namens de organisatie gelden innen van muziek die voorkomt in het repertoire van Buma/Stemra. Tot nu heeft Ramlal wel geïnd, maar geen enkele cent overgemaakt aan de organisatie.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!