gfc standard featured image

Man die zwangere vrouw mishandelde gekapt door neefje

De 30-jarige D.S. is gistermorgen met een houwer gekapt door de 23- jarige H.B. Gistermorgen werd de zwangere tante van H.B. door haar partner D.S. mishandeld aan de Theodursstraat, aldus het KPS.

H.B. en een jongere neef schoten hun tante te hulp. Bij die gelegenheid pakte de geweldenaar een houwer en kapte D.S. daarmee aan het hoofd, arm en been. Na zijn daad nam de verdachte de benen. D.S. werd voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht en is na behandeling heengezonden.

H.B. werd door de politie van Nieuw-Haven opgespoord en aangehouden.  Hij heeft zich hevig verzet bij zijn aanhouding. Intussen is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld ter zake onder andere zware mishandeling. In eerste instantie wenste de tante geen aangifte te doen tegen haar partner.

Pas gisteren besloot zij om aangifte van mishandeling  tegen  D.S. te doen en wordt nu door de politie opgespoord.