Home » Binnenland » Inheemsen trots op tweede Indiaanse districtscommissaris

Inheemsen trots op tweede Indiaanse districtscommissaris


 GRATIS UITGEBREIDE ZWEEDSE MASSAGES!
 Gratis Zweedse gezondheidsmassages in combinatie met Hotstone therapie!
 Zeer effectief bij stress & pijnklachten!
Klik hier voor meer informatie.

DC Armand Jurel

door Johan Donner

PARAMARIBO – De Inheemse gemeenschap is trots op districtscommissaris Armand Jurel die gistermiddag door president Desi Bouterse in het perscentrum beëdigd is als tweede Indiaanse DC van Suriname. Jurel is van huis uit jurist, studeerde af in privaatrecht en heeft zich gespecialiseerd in traditionele geneeswijze. De nieuwe DC heeft zich ook verdiept in het strafrecht, strafvordering en bestuursrecht.

GFC verneemt dat Jurel verschillende functies binnen de Surinaamse samenleving heeft bekleed. Zo is de nieuwe DC 20 jaar in dienst geweest van het Korps Politie Suriname waar hij op verschillende afdelingen en in de districten zijn krachten heeft gegeven. Jurel verliet het korps in de rang van onderinspecteur van politie. Na het KPS trad Jurel in dienst van de Hakrinbank NV als hoofd van de afdeling logistiek en veiligheid.

Naast Jurel vond ook de beëdiging van Gracia Emanuels plaats als DC van Boven Suriname. Zowel Jurel als Emanuels zullen na hun beëdiging onder de deskundige leiding van de deken der districtscommissarissen van Suriname Roline Samsoedien stage lopen. De installatie van de nieuwe DC’s zal op een nader tijdstip plaats vinden. Jurel krijgt het beheer van het ressort Kabalebo-West Suriname waar DC Samsoedien nu het beheer over heeft.
KLIK HIER VOOR OVERIGE BERICHTEN

VOELT U ZICH NIET LEKKER? KLIK HIER!